
پايان نامه: ایجاد شبکههای اختصاصی مجازی Virtual Private Network ) VPN )
فرمت : word
تعداد صفحه : 130 قیمت : مبلغ ۱۷ هزار تومان
امروزه با سازمانهای زیادی برخورد مینمائیم که در سطح یک کشور دارای دفاتر فعال و حتی درسطح دنیا دارای دفاتر متفاوتی میباشند . تمام سازمانهای فوق قبل از هر چیز بهدنبال یک اصل بسیار مهم میباشند: یک روش سریع، ایمن و قابل اعتماد بمنظور برقراری ارتباط با دفاتر و نمایندگی در اقصی نقاط یک کشور و یا در سطح دنیا اکثر سازمانها و موسسات بمنظور ایجاد یک شبکه WAN از خطوط اختصاصی استفاده مینمایند. خطوط فوق دارای انواع متفاوتی میباشند. ISDN (با سرعت ۱۲۸کیلوبیت در ثانیه)، ( OC3 Optical Carrier-۳) (با سرعت ۱۵۵ مگابیت در ثانیه) دامنه وسیع خطوط اختصاصی را نشان میدهد. یک شبکه WAN دارای مزایای عمدهای نسبت به یک شبکه عمومی نظیر اینترنت از بعد امنیت و کارآئی است. پشتیانی و نگهداری یک شبکه WAN در عمل و زمانیکه از خطوط اختصاصی استفاده میگردد، مستلزم صرف هزینه بالائی است . همزمان با عمومیت یافتن اینترنت،اغلب سازمانهاو موسسات ضرورت توسعه شبکه اختصاصی خود را بدرستی احساس کردند. در ابتدا شبکههای اینترانت مطرح گردیدند.این نوع شبکه بصورت کاملااختصاصی بوده و کارمندان یک سازمان با استفاده از رمز عبور تعریف شده،قادر به ورود به شبکه و استفاده از منابع موجود می باشند .اخیرا ً، تعداد زیادی از موسسات و سازمانها با توجه به مطرح شدن خواستههای جدید (کارمندان از راه دور،ادارات از راه دور)،اقدام به ایجاد شبکههای اختصاصی مجازی VPN)) نموده اند.
یک VPN،شبکهای اختصاصی بوده که از یک شبکه عمومی(عمومااینترنت)،برای ارتباط با سایت های از راه دور و ارتباط کاربران بایکدیگر، استفاده می نماید. این نوع شبکهها در عوض استفاده از خطوط واقعی نظیر: خطوط Leased،از یک ارتباط مجازی بکمک اینترنت برای شبکه اختصاصی بمنظور ارتباط به سایت ها استفاده میکند. شبکههای رایانهای به شکل گستردهای در سازمانهاوشرکتهای اداری و تجاری مورد استفاده قرار میگیرند.اگر یک شرکت از نظر جغرافیایی و در فضای کوچک متمرکز باشد، ارتباطات بین بخشهای مختلف آن را میتوان با یک شبکهی محلی برقرار کرد. اما برای یک شرکت بزرگ که دارای فضای گسترده جغرافیایی وشعب مختلف در نقاط مختلف یک کشور و یا در نقاط مختلف دنیا است واین بخشها یا شعب نیاز دارند که با هم ارتباطاتِ اطلاعاتیِ امن داشته باشند ، بایستی یک شبکهی گستردهی خصوصی بین نقاط آن ایجاد گردد. شبکههای اینترانت که فقط محدود به یک سازمان یا یک شرکت میباشند،به دلیل محدودیتهای گسترشی نمیتوانند چندین سازمان یا شرکت را تحت پوشش قرار دهند.شبکههای گسترده نیز که با خطوط استیجاری راهاندازی میشوند، در واقع شبکههای گستردهی امنی هستند که بین مراکز سازمانهاایجاد میشوند. پیادهسازی این شبکهها علیرغم درصد پایین بهرهوری، نیاز به هزینه زیادی دارد .زیرا،این شبکهها به دلیل عدم اشتراک منابع با دیگران،هزینه مواقع عدم استفاده از منابع را نیز بایستی پرداخت کنند . راهحل غلبه بر این مشکلات،راهاندازی یک VPNاست.
فرستادن حجم زیادی ازداده از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر مثلاً در به هنگام رسانی بانک اطلاعاتی یک مشکل شناخته شده و قدیمی است.انجام این کاراز طریق Email به دلیل محدودیت گنجایش سرویس دهنده Mail نشدنی است.استفاده از FTP هم به سرویس دهنده مربوطه وهمچنین ذخیره سازی موقت روی فضای اینترنت نیاز دارد که اصلا قابل اطمینان نیست.
یکی از راه حل های اتصال مستقیم به کامپیوتر مقصد به کمک مودم است که در اینجا هم علاوه بر مودم،پیکر بندی کامپیوتر به عنوان سرویس دهنده RAS لازم خواهد بود.از این گذشته ،هزینه ارتباط تلفنی راه دور برای مودم هم قابل تامل است.امااگر دو کامپیوتر در دو جای مختلف به اینترنت متصل باشند می توان از طریق سرویس به اشتراک گذاری فایل در ویندوز بسادگی فایل ها را رد و بدل کرد . دراین حالت،کاربران می توانند به سخت دیسک کامپیوترهای دیگر همچون سخت دیسک کامپیوتر خود دسترسی داشته باشند.به این ترتیب بسیاری از راههای خرابکاری برای نفوذ کنندگان بسته می شود.
شبکه های شخصی مجازی یا VPNهااینگونه مشکلات را حل میکند.VPN به کمک رمز گذاری روی دادهها ، درون یک شبکه کوچک می سازد و تنها کسی که آدرس های لازم و رمز عبور را در اختیار داشته باشد می تواند به این شبکه وارد شود . مدیران شبکه ای که بیش از اندازه وسواس داشته و محتاط هستند می توانند VPN را حتی روی شبکه محلی هم پیاده کنند که این امردر موسسه رازی انجام پذیرفته است .اگر چه نفوذ کنندگان می توانند به کمک برنامه های Packet snifter جریان داده هارادنبال کنند اما بدون داشتن کلید رمز نمی توانند آنها را بخوانند....................
همزمان با عمومیت یافتن اینترنت،اغلب سازمانها و موسسات ضرورت توسعه اختصاصی خود را به درستی احساس کردند . درابتدا شبکههای اینترانت مطرح گردیدند.این نوع شبکه بصورت کاملاً اختصاصی بوده و کارمندان یک سازمان بااستفاده از رمز عبور تعریف شده،قادر به ورود به شبکه واستفاده از منابع موجودمی باشند.ولی اخیراً،موسسات و سازمانها با توجه به مطرح شدن خواستههای جدیدکارمندان از راه دور، ادارات از راه دور اقدام به ایجاد شبکههای اختصاصی مجازیVirtual Private Network نموده یک VPN شبکهای اختصاصی بوده که از اینترنت برای ارتباط با سایت های از راه دور وارتباط کاربران با می نماید.این نوع شبکهها بجای استفاده از خطوط واقعی نظیر خطوط Leasedاز یک ارتباط مجازی به اینترنت برای ایجاد شبکه اختصاصی استفاده می کنند .
فهرست مطالب
مقدمه فصل اول: راه اندازي Vpn Server در ويندوز 2003 مزاياي VPN براي سازمان ها طريقه نصب و راه اندازي VPN Server تنظيمات RRAS تنظيمات كاربران فصل دوم : نصب و پيكربندي RADIUS SERVER مفهوم RADIUS طريقه نصب RADIUS SERVER پيكربندي خصوصيات IAS افزودن مشتري به RADIUS فصل سوم: نحوه ساختن vpn client در ويندوز 2003 طريقه ساختن VPN client فصل چهارم: نتايج پيشنهادات تحقيقات آتي فصل پنجم: ضميمه 1: DHCP SERVER تنظيم IP address بصورت دستي نصب DHCP SERVER تنظيم DHCP SERVER ضميمه 2 : نصب Active Directory نصب و راه اندازي Active Directory ضميمه 3: Domain contoroler نحوه راه اندازي يك Domain ضميمه4: VPNserver در ويندوز xp آموزش ساخت Vpn server در ويندوزxp Vpn Client در ويندوز xp آموزش ساخت Vpn client در ويندوز xp ضميمه 5: Vpn client در ويندوز ويستا طريقه ساخت كانكشن Vpnدرويندوز ويستا ضميمه 6: Vpn client در ويندوز 7 طريقه ساخت كانكشن Vpn درويندوز7 فصل ششم: مراجع و ماخذ
***************************************************************************************
در صورت تمایل
به دریافت فایل فوق در مدت 10 دقیقه ، لطفاً اینجا کلیک
کنید
***************************************************************************************
مشاوره ؛نگارش پایان نامه ؛ مقاله + شبیه سازی
در تمام مقاطع دانشگاهی پذیرفته می شود
در صورت
تمایل می توانید عنوان و جزئیات پروژه خود را در قسمت نظرات این پست
اعلام فرمایید. ضمنا می توانید اطلاعات درخواستی خود را به ایمیل یا تلگرام
نمایید
ایمیل :
com.dr@yahoo.com
درباره :
شبکه های کامپیوتری ,
|