
مقاله : بررسي تكنولوژي سيستم PLC
فرمت : word
تعداد صفحه : 10
قیمت : مبلغ ۲ هزار تومان
فهرست مطالب اين مقاله :
چكيده
هر يک از فناوريهاي PLC ، فيبر نوري، ماهواره و wireless هم اکنون در مرحله بلوغ از عمر خود قرار داشته و امکان پيادهسازي در کشور را دارند. اما آنچه که باعث برتري يک روش بر ديگري ميشود؛ مزايا، معايب و مشکلات موجود در به کارگيري آن است. البته در بعضي موارد روشهاي ذکر شده قابل جايگزيني با يکديگر نيستند. به لحاظ کيفي، با توجه به سرعت بالا و عدم وجود تداخل، تکنولوژي فيبرنوري داراي طول عمر بالاتري نسبت به PLC و ماهواره بوده و همچنان در حال پيشرفت بوده و مي¬توان PLC را در کنار آن استفاده کرد......
بر اساس مطالب اين مقاله، اگر چه سرعت انتقال داده¬ها در تکنولوژي فيبر نوري بالا مي¬باشد، ولي استفاده از PLC با توجه به آمادگي خطوط در بسياري از موارد مخصوصاً در محدوده شهري که مسافت کوتاهتر است، مفيدتر است. در مناطق شلوغ با مسافت طولاني نيز استفاده از فيبر نوري و PLC در کنار هم توصيه ميشود. در اين صورت مي توان از قابليت انتقال اطلاعات با حجم بالا در فيبرنوري در کنار مزيت هاي PLC استفاده کرد. استفاده از تکنولوژي ماهواره در سطح دسترسي در مناطق دور افتاده را نمي توان به راحتي با PLC جايگزين کرد و با توجه به تکنولوژي کنوني استفاده از ماهواره هنوز توجيه خود را دارد.
از طرفي همانطور كه قبلاً به آن اشاره شد، فناوري PLC در سطح شبكه انتقال و اخيراً نيز در سطح خانگي مورد استفاده قرار گرفته است. بنابراين به لحاظ جذب و پذيرش اين فناوري در قسمتهاي مختلف شبكهي برق مشكل چنداني وجود ندارد. در واقع براي يك شركت برق، پذيرش فناوريهاي فيبرنوري و PLC با توجه تجربه كشورهاي ديگر، به مراتب آسانتر از فناوريهاي مشابه مثل ماهواره است.
اگر چه از به كارگيري PLC در خطوط فشارقوي چندين دهه ميگذرد، امروزه فناوري PLC در سطوح خانگي و دسترسي براي استفاده در سرويسهاي پيشرفته (نظير اينترنت پر سرعت، تماس تلفني از طريق خطوط برق و شبکه¬هاي هوشمند ) در حال تجاري شدن است. نمونههايي از به كارگيري PLC در اين كاربردها در آمريكا و اروپا ديده ميشود. براي مثال هم اكنون 150000 خانه در امريكا مجهز به تجهيزات PLC ميباشند. در استراليا، سنگاپور، مالزي واندونزي نيز فعاليتهايي براي پيادهسازي كاربردهاي با پهناي باند بالاي PLC انجام شده است. پيشبيني ميشود تا پايان سال 2008 در اروپا، 9 درصد از كل ظرفيت شبكهي پهناي باند وسيع، توسط PLC اشغال شود. اين آمار نشان دهندهي رشد قابل توجه PLC در سطوح ولتاژ پايين، با وجود تكنولوژيهاي رقيب ميباشد.
در اسپانيا به علت هزينهي بالاي فيبرنوري و در دسترس بودن كابلهاي زير زميني، استفاده از PLC درسطوح ولتاژ پايين ترجيح داده شد. بر اين اساس شركت ژاپني Sumitomo Electric در سال 2002، مطالعات به كارگيري PLC را در اسپانيا آغاز كرد. سپس در سال 2003 ، مودمهاي PLC از اين شركت خريداري شده و در شبكه برق اسپانيا نصب گرديد.
در کل براي بررسي طول عمر فناوري PLC با توجه به مطالب گفته شده و پيشرفتهاي اخير در اين تکنولوژي در سطوح ولتاژ پايين و متوسط، استفاده از آن به عنوان يک روش ترکيبي با تکنولوژي هاي ديگر مي تواند در سطوح خانگي و دسترسي، تثبيت شود. در صورت ورود اين فناوري به ايران با استانداردسازي مناسب و استفاده از روشهاي بهينه نصب و راهاندازي، عمر اين تکنولوژي قابل قبول خواهد بود و سرمايهگذاري در آن مي تواند مثمر ثمر باشد....................
1- مقدمه
2- بررسي طول عمر فناوري در حوزه هاي مختلف كاربردي
2-1- سطح خانگي
- PLC
- Wireless
2-2- سطح دسترسي
- PLC
- فيبر نوري
- ماهواره
3- نتيجه گيري
منابع و مراجع
***************************************************************************************
در صورت تمایل
به دریافت فایل فوق در مدت 10 دقیقه ، لطفاً اینجا کلیک
کنید
***************************************************************************************
مشاوره ؛نگارش پایان نامه ؛ مقاله + شبیه سازی
در تمام مقاطع دانشگاهی پذیرفته می شود
در صورت
تمایل می توانید عنوان و جزئیات پروژه خود را در قسمت نظرات این پست
اعلام فرمایید. ضمنا می توانید اطلاعات درخواستی خود را به ایمیل یا تلگرام
نمایید
ایمیل :
com.dr@yahoo.com
درباره :
PLC تکنولوژی ,
|