
پایان نامه : بررسی ليزر ومنابع نوري درمخابرات
فرمت : word
تعداد صفحه : 116
قیمت : مبلغ ۳۲ هزار تومان
چکیده:
در طول سالهاي گذشته شكلهاي مختلفي از سيستم هاي مخابراتي عرضه شده است و علت اصلي اين حركت و پيشرفت ، ارسال و انتقال اطلاعات و پيامها به فواصل دورتر و افزايش سرعت انتقال و حجم بيشتري از اطلاعات در واحد زمان كه ظرفيت سيستم ناميده مي شود، بوده است.
اختراع تلگراف توسط مورس در سال 1834 يك واقعه مهم تاريخي و يك گام جديد در امر مخابرات يعني مخابرات الكتريكي بود كه در سال 1844 اولين خط تلگراف با استفاده از سيستمهاي فلزي برقرار شد . استفاده از سيم و كابل هاي فلزي براي انتقال اطلاعات و بعنوان يك كانال انتقال با نصب اولين مركز تلفن در سال 1878 توسعه يافت و تا سال 1887 كه امواج الكترومغناطيسي توسط هرتز كشف شد. سيمها تنها محيط انتقال بودند ، اولين سيستم مخابرات راديوئي در سال 1895 توسط ماركوني ارائه شد.
بخشهاي اصلي يك سيستم مخابراتي را بطور بلوك دياگرام در شكل مي بينيد.
منبع كانال گيرنده ، سه ركن اصلي ميباشد و بقيه در رابطه با اجزاء سيستم ميباشد. در سيستمهاي الكتريكي معمولا انتقال اطلاعات پس از مدتي تبديل سيگنال اطلاعات به يك موج الكترومغناطيسي كه تغييرات سينوسي دارد و به آن موج حامل مي گويند، صورت ميگيرد.سپس در گيرنده مجددا اطلاعات از موج حامل بازپس گرفته ميشود در اين روش حجم اطلاعاتي كه مي توان ارسال داشت بستگي مستقيم ته فركانس كوج حامل دارد و بطور كلي ميتوان گفت كه هر چه فركانس موج بيشتر باشدعرض باند يا ظرفيت آن بيشتر است.بطور كلي براي بالا بردن افزايش اطلاعات و داشتن سرويسهاي مخابراتي وسيع كه از نظر كيفي و كمي زياد بالا باشد پهناي باند فركانس وسيعي داشته باشيم و براي افزايش پهناي باند، بايد فركانس را افزايش داد.
اولين محيطي كه براي انتقال اطلاعات در سيستمهاي مخابرات نوري مورد استفاده قرار گرفت جو با اتمسفر بود كه به علت اختلاف ناشي از شرايط جوي نظير رعد و برق و يا بارندگي و شب و روز و سرما و گرما و … ضزيب شكست هوا فرق ميكرد و تنظيم لنز عدسي ها بهم ميخورد و شدت نور تغيير پيدا ميكرد، در هوا ميزان تلفات از نوع جذبي بر حسب طول موج متفاوت است. پس از اشكالاتي كه در انتقال نور در هوا وجود داشت به فكر استفاده از هدايت نور توسط موجبر شدند در تلاشهاي اوليه اشعه نور در طول مسافات طولاني هدايت گرديد و اين عمل با بكارگيري عدسيهائي كه در لوله مناسبي قرار داده شده بود انجام شد.
با توجه به رشد روز افزون توليد علم و دانش نياز به افزايش سرعت وحجم تبادل اطلاعات هم بيشتر شده است. در اين راستا ليزرو فيبرنوري از فناوري هايي هستندكه مي توانند با ارائه پهناي باند بيشتر اين امكان را فراهم كنند. پيشرفت ليزر به عنوان يک منبع نوربسيار قدرتمند و فيبر نوري به عنوان خط انتقال پرسرعت باپهناي باندعريض ، فاکتورهاي جديدي ازتکنولوژي را براي انسان به ارمغان آورده اند. بديهي است كه بكارگيري گسترده و استفاده بهينه از محصولات جديد نيازمند شناخت علمي ، آگاهي از نحوه بكارگيري و بالاخره اطلاع از نحوه تاثير عوامل محيطي بركاركرد كوتاه مدت و دراز مدت آنها ميباشد.
دراین پروژه خواص نور وبرهمکنش آن با ماده در فصل اول مطرح مي شود . درفصل دوم ليزرومنابع نوري در مخابرات موردبررسي قرارگرفته اند . اين کار اجزاء سيستم هاي مخابرات نوري را مشخص و براي مطالعه تک تک آنها در فصلهاي بعدي ايجاد انگيزه مي کند . در فصل سوم مروري براصول موجبرهاي فيبرنوري وساختارکابلهاي آن ودر فصل چهارم تلفات درفيبرنوري و در فصل پنجم آشکارسازهاي نوري ودرفصل ششم مالتي پلکس طول موج وميکروويو نوري ودرفصل هفتم تکنولوژي ساخت فيبرهاي نوري مورد بحث و بررسي قرارگرفته اند.
«فـهرســت »
چکیده
تقدیم و تشکر
فصل اول : برهمکنش نوروماده
1-1) خواص نور
2-1) برهمکنش نوروماده
فصل دوم : ليزرومنابع نوري
1-2) اصول تابش ليزري
2-2) ساختارليزر
3-2) خواص نورليزر
4-2) ليزرنيمه رسانا
5-2) ليزرياقوت
6-2) ليزرگازي CO2
7-2) ديود نورتابش LED
8-2) پارامترهاي ديود LED
9-2) ديودليزري LD
10-2) انواع ديودليزري LD
11-2) پارامترهاي ديودليزري LD
فصل سوم : موجبرهاي نوري
1-3) سيستم پايه مخابرات نوري
2-3) مزاياي فيبرنوري
3-3) ساختاررشته فيبر
4-3) انواع فيبرها
5-3) پارامترهاي فيبر
6-3) ساختارکابل نوري
فصل چهارم :تلفات درفيبر
1-4) تلفات درفيبر و انواع آن
2-4) پاشندگي درفيبر
3-4) ظرفيت انتقال فيبر
فصل پنجم : آشکار سازهاي نوري
1-5) آشکارسازها و پارامتر هاي آنها
2-5) ديود نوري پيوندي(PN)
3-5) ديود نوري پين(PIN)
4-5) ديود نوري بهمني(APD)
5-5) بسته بندي آشکار سازهاي نوري
فصل ششم : مالتي پلکس نوري
1-6) روش هاي FDM و TDM
2-6) روش هاي WDM
3-6) روش DWDM
4-6) مخابرات ليزري بي سيم F.S.O
فصل هفتم : تكنولوژي ساخت فيبرنوري
1-7) شرايط مواد ساخت فيبر نوري
2-7) روشهاي ساخت فيبر نوري
3-7)روشهاي ساخت پيش سازه
4-7) روشهاي رسوب دهي
5-7) روش کشيدن فيبر
منابع وماخذ
***************************************************************************************
در صورت تمایل
به دریافت فایل فوق در مدت 10 دقیقه ، لطفاً اینجا کلیک
کنید
***************************************************************************************
مشاوره ؛نگارش پایان نامه ؛ مقاله + شبیه سازی
در تمام مقاطع دانشگاهی پذیرفته می شود
در صورت
تمایل می توانید عنوان و جزئیات پروژه خود را در قسمت نظرات این پست
اعلام فرمایید. ضمنا می توانید اطلاعات درخواستی خود را به ایمیل یا تلگرام
نمایید
ایمیل :
com.dr@yahoo.com
درباره :
شبکه هاي مخابراتي , شارسنجي نوري , امواج ،آنتن،رادار ، ماهواره , سنسورها . قطعات الکترونیکی ,
|