
پروژه شبیه سازی عددی جریان سیال حول اجسام کروی دوار
حالت مسئله : دو بعدی دائم هدف : بررسی جریان سیال تراکم پذیر حول اجسام کروی دوار
برای تحلیل رفتار سیالات می توان مطالعات آزمایشگاهی و تجربی را به کار برد.از سالها وقرن های گذشته دانشمندان زیادی از جمله اولر و لیبینیز و نیوتن و پرانتل و استوکس و ناویر .... تلاش های فراوانی جهت مطالعه و بررسی و شناخت رفتار جریان های سیالات و در طول دوران های مختلف انجام دادند.
این تلاش ها منجر به پیدایش مکانیک سیالات گردید.به عبارت دیگر مکانیک سیالات شالوده نتایج و یافته های مطالعه شده می باشد که به صورت آزمایشگاهی و در اثر سعی و خطا و تکرار های گسترده به دست آمده است.
با استفاده از نتایج حاصل شده از آزمایشات مختلف و استفاده گسترده معادلات دیفرانسیل و روابط ریاضی حاکم تئوری- کاربردی و امروزی به دست آمدند.بسیاری از دانشمندان به جمع آوری و تعمیم معادلات مکانیک سیالات پرداختند.
پس به طور کلی برای تحلیل رفتار سیالات دو روش وجود دارد :
1. روش آزمایشگاهی و تجربی
2. روش تئوری(استفاده از معادلات حاکمه)
شرایط مسئله مانند دو بعدی یا سه بعدی بودن هندسه شرایط مرزی دوفازی بودن مسئله بزرگی ابعاد هندسی مسئله و ..... باعث استفاده از روش های عددی جهت حل معادلات گردید.
روش های عددی به صورت المان محدود و با تقریب مناسب به حل مسئله پرداخته و جواب های ایده آلی و قابل قبول را به ما می دهد .
توسعه و پیشرفت علوم کامپیوتر و استفاده از زبان برنامه نویسی منشا پیدایش دینامیک سیالات محاسباتی جهت حل عددی معادلات مکانیک سیالات در قرن حاضر گردید . به بیان دیگر CFD یا روش عددی یک روش جدید سریع و کاربردی در دنیای امروز است که به حل معادلات مکانیک سیالات می پردازد.
درباره :
طراحی دیگ بخار , فرايند هاي ساخت , معادلات مومنتم (ناویر- استوكس) در جریان سیال غیر قابل تراکم , کاربرد نرم افزار MATLAB , سیستم های میراگر جرمی تنظیم شده ,
برچسب ها :
نرم افزار فلوئنتFLUENT , نرم افزار گمبیتGAMBIT ,
|